Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


.....::::FARKLI GELDIYSE O BIZIM FARKIMIZDIR::::.....
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Ahududu Şurubu

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin


Erkek Mesaj Sayısı : 96
Yaş : 39
Rep :
Ahududu Şurubu Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Ahududu Şurubu Right_bar_bleue

Ruh Hali : Ahududu Şurubu Keyifl10
Tuttuğu takım : Ahududu Şurubu Fenerbahce
Rep : 7
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 01/01/09

Ahududu Şurubu Empty
MesajKonu: Ahududu Şurubu   Ahududu Şurubu Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 12:05 am

Ahududu Şurubu Turka

Kullanılan Malzemeler

30 gr limon tuzu
1 kg ahududu
1.5 kg şeker


Yapım Şekli
* Ahududuyu ayıklayıp, temizleyin, sonra bol suda, yıkayın. Bir süzgeçte süzün.
* Ahududuyu toz şekerle ovalaya ovalaya yoğurun ve şekerin tamamen erimesi için on iki saat kadar bir kenarda bekletin.
*Şeker tamamen eridiğinde ahududuyu, ince delikli bir süzgeçten geçirin ve sıkarak süzün.
* Süzgeçte kalan posaya yarım su bardağı su koyun, tekrar yoğurup sıkın ve süzün.
*Elde ettiğiz şuruba 30 gr limon tuzu katıp eritin.
* Süzgeçten geçirin ve bir şişeye doldurup serin bir yerde muhafaza edin. Bir su bardağına iki parmak şurup koyun, üzerini suyla tamamlayıp karıştırdıktan sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.shelale.yetkin-forum.com
SheLaLe_68
Prenses
Prenses



Kadın Mesaj Sayısı : 161
Rep :
Ahududu Şurubu Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Ahududu Şurubu Right_bar_bleue

Ruh Hali : Ahududu Şurubu Anlayi10
Tuttuğu takım : Ahududu Şurubu Fenerbahce
Aktiflik : Ahududu Şurubu Reputationposao6
Rep : 2
Reputation : 2
Kayıt tarihi : 02/01/09

Ahududu Şurubu Empty
MesajKonu: Geri: Ahududu Şurubu   Ahududu Şurubu Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 12:26 am

tongue
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Ahududu Şurubu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Sağlıklı Yaşam Gezi ve Spor :: Yemek Tarifleri :: İçecekler-
Buraya geçin: